Domnul March PDF

Coperta Carte Domnul March

Iti doresti sa citesti cartea Domnul March publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Domnul March chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Domnul March

Misterul vietii unui celebru personaj absent, sau peregrinarile Domnului March departe de Micutele Doamne. Roman distins cu Premiul Pulitzer, in anul 2006. 21 octombrie 1861. March, un preot militar, tocmai a supravietuit unei intalniri cu moartea, in timp ce unitatea sa traversa raul Potomac si a trecut prin scurta, dar ingrozitoarea batalie de la Ball’s Bluff. Cand insa ii scrie sotiei sale, el nu vorbeste despre moartea si distrugerea din jurul sau, ci despre norii ce impodobesc cerul, despre dorul sau de casa si despre cele patru frumoase fiice ale sale. „N-am promis niciodata ca voi scrie adevarul“, isi linisteste el constiinta. Ajuns intamplator pe mosia Clement, un loc minunat pe care il cunostea din tinerete, descopera ca tot ceea ce fusese candva frumos este acum parjolit de razboi. Idealurile sale se prabusesc, dar March nu are de ales, trebuie sa mearga inainte. Va infrunta multe alte pericole, iar viata ii va fi pusa de nenumarate ori in primejdii de moarte… Va supravietui groaznicelor incercari ale razboiului, reusind sa se intoarca la sotia sa si la cele patru fiice ale lor?Domnul March este nimeni altul decat faimosul personaj absent din clasicul roman american Micutele doamne, de Louisa May Alcott. Inspirata de aceasta carte a copilariei, Geraldine Brooks scrie povestea unui barbat care pleaca la razboi, lasandu-si sotia si fiicele sa faca fata singure vremurilor grele. De la vibrantul New England si pana la Sudul atat de fascinant inainte de razboi, March adauga trairile adultilor la cele optimiste ale copiilor din romanul Louisei May Alcott. O scriitura profunda, o poveste in totalitate originala, bogata in detalii din alte timpuri, March ii asigura lui Geraldine Brooks un loc printre marii autori de fictiune istorica….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.