Domnita lacului. Seria Witcher Vol.7 PDF de Andrzej Sapkowski

  Coperta Carte Domnita lacului. Seria Witcher Vol.7

  Iti doresti sa citesti cartea Domnita lacului. Seria Witcher Vol.7? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Domnita lacului. Seria Witcher Vol.7

  Domnita lacului este a saptea carte din seria Witcher Romanul care a stat la baza celebrei serii de jocuri video The Witcher. Ecranizat de Netflix. Dupa ce trece prin portalul din Turnul Randunicii, scapand cu viata ca prin urechile acului, Ciri se trezeste intr-o lume condusa de elfi. Despartita de Geralt si pusa in imposibilitatea de a-si implini destinul, va avea nevoie de toata forta ei de razboinica si de vrajitoare ca sa se intoarca in epoca sa. Dar Ciri e copila din profetie si nu va fi invinsa. Stie ca trebuie sa evadeze ca sa se alature din nou vrajitorului Geralt si prietenilor ei, dar si ca sa-si invinga cel mai mare dusman. Leo Bonhart, omul care a urmarit-o, a ranit-o si a torturat-o pe Ciri, e inca pe urmele ei. Iar lumea e inca in razboi. Ca o vraja foarte densa, un roman de Sapkowski este un amalgam de fantezie, referinte culturale si umor sec. Savuros! – Time Universul The Witcher este unul dintre cele mai detaliate si atent explorate din fantasy-ul modern, plin de personaje complexe. – Barnes & Noble Din seria Witcher fac parte: • Volumul 1: Ultima dorinta • Volumul 2: Sabia destinului • Volumul 3: Sangele elfilor • Volumul 4: Vremea dispretului • Volumul 5: Botezul focului • Volumul 6: Turnul randunicii • Volumul 7: Domnita lacului

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.