Doamna Paresimilor si cei sapte pantofi. Postul mare pe intelesul copiilor PDF

  Coperta Carte Doamna Paresimilor si cei sapte pantofi. Postul mare pe intelesul copiilor

  Iti doresti sa citesti cartea Doamna Paresimilor si cei sapte pantofi. Postul mare pe intelesul copiilor scrisa de Tatiana Petrache si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Doamna Paresimilor si cei sapte pantofi. Postul mare pe intelesul copiilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Doamna Paresimilor si cei sapte pantofi. Postul mare pe intelesul copiilor

  Doamna Paresimilor vine dintr-o veche traditie bizantina, intalnita pretutindeni in Grecia si Asia Mica. Ea ne invata de ce postim si ce sarbatorim in fiecare duminica a Postului Mare. Secretul pantofilor ei? Doamna Paresimilor alearga atata in arena virtutilor, ca i se tocesc pantofii si in fiecare saptamana pierde cate unul. Cand ramane cu totul desculta, iata ca si Invierea bate la usa. Sa-i urmam si noi pilda si sa ne ostenim dupa putere! Sa nu va mire aceasta povestire! Nu este decat un calendar hazliu al Postului Mare pentru cei mici. Post usor si binecuvantat!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Doamna Paresimilor si cei sapte pantofi. Postul mare pe intelesul copiilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.