Dizgratii I Timpul Puterii vs. Puterea Timpului PDF

  Coperta Carte Dizgratii I Timpul Puterii vs. Puterea Timpului

  Iti doresti sa citesti cartea Dizgratii I Timpul Puterii vs. Puterea Timpului scrisa de Valentin Predescu si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dizgratii I Timpul Puterii vs. Puterea Timpului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dizgratii I Timpul Puterii vs. Puterea Timpului

  Dizgratii Vol. 1 – Valentin Predescu Timpul Puterii versus Puterea Timpului In mod corect prima instanta a retinut ca petentul Predescu Valentin a fost supus masurilor operative specifice realizate de fosta Securitate, menite sa depisteze orice opozitie fata de regimul politic existent. Din raportul intocmit la data de 22. 02. 1973 (f. 30 – dosar Securitate) rezulta ca s-a interzis publicarea mai multor poezii ca urmare a „caracterului tendentios la adresa oranduirii noastre socialiste”, dispunandu-se luarea de masuri pentru prevenirea activitatii „dusmanoase”, sens in care prin hotararea din 22. 01. 1974 (f. 20 – dosar urmarire atasat) s-a dispus deschiderea dosarului de actiune informativa impotriva petentului Predescu Valentin, masurile administrative luate de organele represive ale regimului comunist avand un caracter politic. Incontestabil, masurile operative specifice realizate de fosta Securitate fata de reclamant, i-au adus o atingere grava a drepturilor si libertatilor fundamentale ale acestuia, lezandu-i demnitatea, onoarea si libertatea individuala, a produs suferinte pe plan moral si social”. – Extras din Decizia civila nr. 1923/2012 a Curtii de Apel Pitesti…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dizgratii I Timpul Puterii vs. Puterea Timpului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.