Dirijarea realitatii. Transurfingul realitatii PDF

  Coperta Carte Dirijarea realitatii. Transurfingul realitatii

  Iti doresti sa citesti cartea Dirijarea realitatii. Transurfingul realitatii scrisa de Vadim Zeland si publicata de editura Dharana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dirijarea realitatii. Transurfingul realitatii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dirijarea realitatii. Transurfingul realitatii

    Aceasta carte Dirijarea realitatii. Transurfingul realitatii a fost publicata la editura  Dharana  in anul 2012. „Cat despre unitatea sufletului si ratiunii nici nu mai poate fi vorba. Aflat in totalitate sub incidenta structurii, individul, in mod practic, nu mai dispune de constiinta si nu-si mai aude glasul sufletului. Iar acest lucru inseamna ca nu-si va mai cauta drumul sau si toata viata isi va indoi spinarea pentru binele structurii. In nici un caz nu vreau sa spun ca drumul individului se afla in afara unor structuri. Te poti retrage in munti si te poti izola de lumea pendulilor. Dar daca si acolo viata va decurge ca-ntr-un vis inconstient in stare de veghe, atunci in mod cert nimic nu se va schimba. Discutia de fond este sa devii stapanul propriului destin, ramanand in acelasi timp in structura. S-ar parea ca omul si-a gasit sprijinul in structura! Ca e bine. Desigur, si aceasta este o solutie. Numai ca trebuie avut in vedere faptul ca daca te supui regulilor structurii, va trebui sa uiti de propria-ti individualitate. Esti „ca toti“ – capeti liniste si esti in siguranta. Dar, in acelasi timp, iti pierzi dumnezeiescul dar – unicitatea sufletului, datorita careia poti infaptui lucruri marete, geniale.“  …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dirijarea realitatii. Transurfingul realitatii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.