Dinozaurii. Infojurnal. Editia a II-a PDF

  Coperta Carte Dinozaurii. Infojurnal. Editia a II-a

  Iti doresti sa citesti cartea Dinozaurii. Infojurnal. Editia a II-a scrisa de Will Osborne, Mary Pope Osborne si publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dinozaurii. Infojurnal. Editia a II-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dinozaurii. Infojurnal. Editia a II-a

  Jack si Annie devin experti in dinozauri. Dupa aventura din Dinozaurii vin spre seara, Jack si Annie au avut multe intrebari: Cand au trait dinozaurii? Care a fost cel mai mare dinozaur de pe Pamant? Ce alte animale mai traiau in acea vreme? Au rasfoit enciclopedii si atlase zoologice, au consultat pagini de Internet si au vizitat muzee, apoi au creat pentru tine acest INFOJURNAL special, plin de ilustratii si explicatii. Esti gata pentru un salt de milioane de ani in trecut? Jack si Annie le ofera celor care ii insotesc sansa de a deveni experti in dinozauri! Mary Pope Osborne , autoare americana de carti pentru copii, s-a nascut pe 20 mai 1949. Este renumita pentru premiata sa serie bestseller Magic Tree House (Portalul Magic), din care s-au vandut peste 130 de milioane de exemplare in toata lumea si care s-a tradus in 30 de limbi. Fiica de cadru militar, Mary Pope Osborne s-a mutat des cu familia in timpul copilariei si adolescentei: in Oklahoma, Florida, Virginia, Austria. Dupa ce tatal ei s-a stabilit intr-un orasel din Carolina de Nord, adolescenta Mary a regretat viata aventuroasa de dinainte si s-a refugiat in teatru, petrecandu-si cea mai mare parte a timpului liber in culisele teatrului din orasul sau. Pasiunea sa a fost atat de mare, incat a studiat arta dramatica la universitate, unde a devenit interesata de mitologie si religie comparata. Dupa absolvirea studiilor universitare, la inceputul anilor 70′, a dus o viata aventuroasa: a stat cu cortul intr-o grota din insula Creta, apoi a traversat, in compania unor prieteni pasionati de Orient, 16 tari din Asia, printre care Irak, Iran, Afghanistan, Pakistan, India si Nepal. Dupa intoarcerea acasa, a avut cateva slujbe marunte si s-a casatorit cu actorul muzician Will Osborne , pe care l-a insotit in turnee. A predat arta dramatica in Bronx si a lucrat ca asistent editorial la o revista pentru copii. In acea perioada a inceput sa scrie povestea unei fetite de 11 ani, care aminteste de autoare, asa cum era in copilarie, poveste care s-a transformat intr-un succes mondial. De 20 de ani, Mary Pope Osborne traverseaza spatiul si timpul in cele peste 50 de volume ale sale, in texte care au fost traduse si au ajuns la copii din toata lumea….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dinozaurii. Infojurnal. Editia a II-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.