Dincolo de aparente PDF

Coperta Carte Dincolo de aparente

Iti doresti sa citesti cartea Dincolo de aparente publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dincolo de aparente chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dincolo de aparente

Opera literara de ordin imaginativ, modelata in ghirlanda datelor istorice carora le da culoare naturala, expresivitate profunda si un simt subtil al epocii, volumul Cruciatul walah realizeaza imersiunea melancolica intr-un Ev Mediu de melanj al bizareriilor. Autorul insusi recunoaste ca demersul sau literar se datoreaza si aparitiei unor relevante traduceri din monografiile latinesti ale lui Johannes Sommer Pirnensis si Antonius Maria Gratianus. Fara a fi un discurs fulminant, romanul reprezinta un potential vehicul al ideii de unitate nationala a Tarilor Valahe, mult anterioara inceputurilor din cel de-al Doilea Mileniu. Autorul nu intentioneaza „”smulgerea solzilor”” de pe ochii cititorului, opacizati de indelunga manipulare a dialecticii „”Uniunii de la Rasarit””, cea prelungita in cinica violentare a adevarului istoric. Ca in orice roman de acest gen, nu ar putea fi vorba doar de istorie, ci, in buna parte, de un prezent cu elemente de contemporaneitate, dar fara a o face la un nivel declarativ….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.