Dinastiile luxului PDF

  Coperta Carte Dinastiile luxului

  Iti doresti sa citesti cartea Dinastiile luxului scrisa de Yann Kerlau si publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dinastiile luxului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dinastiile luxului

  CARTIER CHANEL  FERRAGAMO  GUCCI HERMES  LOUIS VUITTON  ROLLS-ROYCE Totul despre alfabetul excelentei regasit in istorii luxuriante, in culise de catifea si in razboaie de geniu. „ Eleganta este singura frumusete care nu se ofileste .“ ( AUDREY HEPBURN ) „ Moda nu este ceva ce exista numai in rochii. Moda este in aer, pe strada, moda are de-a face cu idei, cu felul in care traim si, de fapt, cu ceea ce ni se intampla. “ ( COCO CHANEL ) „ Stilul este un mod simplu de a spune lucruri complicate .“ ( JEAN COCTEAU ) „ Port numai ce imi place mie, ca sa nu mai fie nevoie sa imi bat capul cu ceea ce ar trebui sa port .“ ( KATHARINE HEPBURN ) „ Unii oameni isi imagineaza ca luxul este opusul saraciei. Dar se insala. Pentru ca luxul este opusul vulgaritatii .“ ( COCO CHANEL ) In cimitirul brandurilor de moda, disparutii nu se numara cu zecile, ci cu „pachetele“ de cate cincizeci: Montana, Grès, Schiaparelli, Philippe Venet, Per Spook, Jean-Louis Scherrer, Patou si cate alte marci au depins, in sensul supravietuirii, de investitiile facute la noroc de oameni de afaceri mai mult sau mai putin avizati. Daca imperiul modei si-a trait clipele de glorie inainte si dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, incepand din anii 1980 si continuand pana in 2000, s-au inregistrat cele mai mari mutatii de capital din domeniul luxului. Una dupa alta, familii care, inca de la inceput, si-au condus impecabil afacerile din imperiul luxului, au abandonat controlul fie de bunavoie, fie, cel mai adesea, din imprudenta, lasandu-se seduse de ocaziile ce le-au fost prezentate de oameni de afaceri mai mult sau mai putin bine intentionati. Asa au iesit din scena familiile Guerlain, Gucci si Cartier si asa au intrat in lumina reflectoarelor magnatii financiari mercenari. Iar cand aceste afaceri au reusit totusi sa supravietuiasca, e interesant de vazut cum au depasit socul preluarii si ce a mai ramas din ele. Trecutul trebuie sters cu totul sau, dimpotriva, viitorul trebuie croit dupa tiparele inceputului? Yann Kerlau a practicat avocatura la New York si la Paris, apoi si-a facut debutul in lumea luxului, incepand sa lucreze pentru Casa Yves Saint Laurent. In 2000, a preluat postul de director general delegat al Grupului Gucci, unde s-a apropiat cel mai mult de departamentele de cosmetica si parfumuri. Apoi, activitatea profesionala, datorita careia a calatorit in toata lumea, si lectura si istoria, celelalte doua mari pasiuni ale sale, l-au determinat sa se dedice scrisului. Yann Kerlau este autorul multor volume din constelatia luxului.  …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dinastiile luxului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.