Dinamica simbolurilor. Elementele fundamentale ale psihoterapiei jungiene PDF

  Coperta Carte Dinamica simbolurilor. Elementele fundamentale ale psihoterapiei jungiene

  Iti doresti sa citesti cartea Dinamica simbolurilor. Elementele fundamentale ale psihoterapiei jungiene scrisa de Verena Kast si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dinamica simbolurilor. Elementele fundamentale ale psihoterapiei jungiene chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dinamica simbolurilor. Elementele fundamentale ale psihoterapiei jungiene

  Verena Kast exploreaza conceptul lui Jung despre fiinta umana si descrie calea catre integralitatea care, in limbaj jungian, este cunoscuta ca proces de individuare. Aceasta este posibila doar prin interactiunea dintre constient si inconstient. Totusi, cele doua au limbaje diferite: constiinta foloseste logica cuvantului, in timp ce inconstientul foloseste logica viselor. Ambele limbaje ar fi pentru totdeauna straine unul de celalalt, daca nu ar exista simbolurile care mediaza intre ele: inconstientul nostru codifica mare parte din cunostintele sale in simboluri, pe care trebuie sa le transpunem in limbajul constiintei noastre. Kast explica simbolurile folosind numeroase exemple din munca ei de zi cu zi ca terapeut. Ea ne arata cum pot fi depasite problemele psihologice lucrand la simbolurile in care se exprima. In Dinamica simbolurilor, Verena Kast continua sa expuna gandirea de baza a psihoterapiei jungiene: corelatia dintre simboluri si complexe, cu un accent deosebit pe complexul egoului; functia de vindecare a arhetipurilor si modul in care apar si interactioneaza cu simbolurile; si simbolurile in transfer si contra-transfer, instrumente puternice in psihoterapie. Kast arata, de asemenea, interactiunea dintre boli si simbolurile psihosomatice….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dinamica simbolurilor. Elementele fundamentale ale psihoterapiei jungiene este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.