Din tainele vietei. Amintiri contimporane PDF

Coperta Carte Din tainele vietei. Amintiri contimporane

Iti doresti sa citesti cartea Din tainele vietei. Amintiri contimporane publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Din tainele vietei. Amintiri contimporane chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Din tainele vietei. Amintiri contimporane

Reunite pentru prima data in volum, memoriile lui V. A. Urechia reconstituie imaginea societatii romanesti din a doua jumatate a secolului al XIX-lea. In pagini pline de savoare, amintirile din viata de familie si din calatoriile in strainatate se intretes cu episoade din istoria autohtona sau europeana. Urechia descrie marile evenimente la care este martor – detronarea lui Mihai Sturdza, ocupatia austriaca, venirea regelui Carol I, intrarea armatei rusesti in tara, unirea principatelor – si schiteaza portretele personalitatilor istorice si culturale ale vremii, intre care Vasile Alecsandri, Mihail Kogalniceanu, I. Bratianu sau C. A. Rosetti. Cel care si-a inchinat intreaga viata culturii ne ofera astfel o marturie pretioasa despre o epoca in care destinul Romaniei si-a schimbat dramatic cursul….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.