Din secolul romantic PDF

Coperta Carte Din secolul romantic

Iti doresti sa citesti cartea Din secolul romantic publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Din secolul romantic chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Din secolul romantic

„”Aceasta carte, a carei a doua editie apare la trei decenii dupa prima, a avut fara voia ei un destin ciudat. In caseta editoriala a primei editii se mentiona ca data a bunului de tipar 27 noiembrie 1989, iar volumul ar fi trebuit sa se afle in librarii peste citeva zile, la finele lui noiembrie 1989. Dar nu s-a mai aflat. Din cauza ca in textul studiilor apareau nume de autori devenite intre timp odiosa si necitabile, cartea a fost oprita in tipografie. Daca peste o luna de zile nu s-ar fi intimplat ceea ce s-a intimplat, exemplarele deja tiparite ar fi mers la topit. Revolutia din decembrie 1989 a insemnat pentru milioane de romani sansa vietii lor; pentru cartea intitulata Din secolul romantic a insemnat salvarea, certificatul de supravietuire.””- Mihai Zamfir…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.