Din marile legende ale lumii. Vol.1 PDF

  Din marile legende ale lumii. Vol.1 - Alexandru Mitru

  Iti doresti sa citesti cartea Din marile legende ale lumii. Vol.1 scrisa de Alexandru Mitru? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Din marile legende ale lumii. Vol.1 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Din marile legende ale lumii. Vol.1 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Din marile legende ale lumii. Vol.1

  Antologia miturilor fundamentale ale omenirii

  Din marile legende ale lumii aduna laolalta mituri celebre ale omenirii. Al. Mitru rescrie povesti in care personaje legendare isi demonstreaza vitejia, lupta pentru dragoste si in care prietenia invinge ura, iar onoarea e mai presus de orice. Textul acestei editii in urmareste indeaproape pe acela al volumului publicat in 1976 de Editura Junimea.
   
  Noaptea, Ghilgames visa iar. Ploua cu sange si cu foc. Focul se stinse intr-un tarziu si ramase numai cenusa. 
  Prevestirile erau rele. Enkidu se cutremura.
  – Daca te temi, intoarce-te!
  – Nu ma intorc, raman cu tine. Prietenia imi e mai scumpa decat viata, Ghilgames.
   
  Din marile legende ale lumii este o carte de neratat. Alexandru Mitru repovesteste unele dintre cele mai frumoase poeme epice si legende ale lumii, valorificand, in cazul creatiilor anonime, cele mai indepartate izvoare literare, pe care le aduce astfel mai aproape de cititori.
   
  Volumul I contine legende despre:
  • Ghilgames
  • Cneazul Igor
  • Roland
  • Sigfrid si Crimhilda
  • Cidul

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Din marile legende ale lumii. Vol.1 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.