Din lumea celor care nu cuvanta PDF

Coperta Carte Din lumea celor care nu cuvanta

Iti doresti sa citesti cartea Din lumea celor care nu cuvanta publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Din lumea celor care nu cuvanta de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Din lumea celor care nu cuvanta

„”Din lumea celor care nu cuvanta”” este o carte de schite si de povestiri scrise de Emil Garleanu (1878-1914), aparuta la Editura Corint si recomandata elevilor pentru lectura. Prima editie a volumului a aparut in anul 1910. „”Din lumea celor care nu cuvanta”” este un volum de scrieri despre natura, despre fiintele necuvantatoare, Emil Garleanu reusind sa dea viata animalelor, pasarilor si tuturor plantelor din natura. Din peripetiile prin care trec toate aceste necuvantatoare, copiii sunt atentionati ca pot avea si ei parte de astfel de neplaceri, asadar, ei trebuie sa fie ascultatori fata de parinti sau fata de profesori. Din aceste povestiri amintim „”Gandacelul””, „”Cat un fir de neghina””, „”Musculita””, „”Cantaretul””, „”Hoinar””, „”In curtea mea””, „”Grivei””, „”Fricosul””, „”Musafirul””, „”Caprioara””, „”Frunza”” etc….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.