Din ce este construita lumea. Fizica pe care nu o inveti la scoala PDF

  Coperta Carte Din ce este construita lumea. Fizica pe care nu o inveti la scoala

  Iti doresti sa citesti cartea Din ce este construita lumea. Fizica pe care nu o inveti la scoala scrisa de Traian Anghel si publicata de editura Corint Logistic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Din ce este construita lumea. Fizica pe care nu o inveti la scoala chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Din ce este construita lumea. Fizica pe care nu o inveti la scoala

  In carte este povestita o parte din aventura omului desfasurata in domeniul stiintei incepand cu anul 1900 si pana in prezent, vazuta din perspectiva fizicianului. Este perioada in care a luat nastere si s-a dezvoltat fizica moderna, incepand de la cuanta lui Planck si particula de lumina a lui Einstein, continuand cu bosonul Higgs (particula Dumnezeu) si ajungand la undele gravitationale. Sunt prezentate si analizate evenimentele, fenomenele si experimentele care au dus la formularea teoriei relativitatii si a teoriei cuantice, dar si subiecte precum teleportarea cuantica si calculul cuantic. Lucrarea este adresata tuturor celor care doresc sa inteleaga legile care guverneaza natura, lumea inconjuratoare si universul in care traim, vazute din perspectiva moderna. Aceste subiecte sunt dezvoltate in opt capitole sub forma unor raspunsuri oferite la intrebari formulate in titlurile acestora: Ce este lumina: unda sau corpuscul? Poate fi depasita viteza luminii? Particulele sunt unde? Cat de complex este atomul? Cum functioneaza laserul? Pisica lui Schrödinger este vie sau moarta? Din ce este construita lumea? Este posibila teleportarea?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Din ce este construita lumea. Fizica pe care nu o inveti la scoala este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.