Din calatoriile unei femei cu suflet de copil PDF

Coperta Carte Din calatoriile unei femei cu suflet de copil

Iti doresti sa citesti cartea Din calatoriile unei femei cu suflet de copil publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Din calatoriile unei femei cu suflet de copil chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Din calatoriile unei femei cu suflet de copil

Undeva in Sri Lanka, intr?un alt timp, o fetita urmareste cu privirea marita de teama o procesiune rituala de elefanti. O vom revedea, in alte secvente, asistand la eruptia unui vulcan in Indonezia, jucandu?se cu un caine numit Akbar, invatand din zbor cuvinte si expresii in limbile unor tari exotice. O vom regasi in Cipru, in momente tensionate, cand un avion cu echipaj romanesc risca sa fie aruncat in aer de teroristi, dar tatal fetitei reuseste sa salveze prin negocieri viata a peste o suta de oameni. Dupa ani si ani, fetita va deveni un model de succes, va face cariera in TV si lumea modei si va calatori prin lume. O parte dintre aceste calatorii, intretesute cu povesti din trecut, au ajuns intre copertile acestei carti. In final, intr?un templu budist, un personaj enigmatic care nu este decat un mesager ii va dezvalui un secret care ii va schimba perceptia despre trecut si viitor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.