Dimineti cu Dumnezeu. Parintele Trifon. 365 indrumari de folos duhovnicesc pentru fiecare zi din an PDF

  Coperta Carte Dimineti cu Dumnezeu. Parintele Trifon. 365 indrumari de folos duhovnicesc pentru fiecare zi din an

  Iti doresti sa citesti cartea Dimineti cu Dumnezeu. Parintele Trifon. 365 indrumari de folos duhovnicesc pentru fiecare zi din an scrisa de Trifon, pr. si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dimineti cu Dumnezeu. Parintele Trifon. 365 indrumari de folos duhovnicesc pentru fiecare zi din an chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dimineti cu Dumnezeu. Parintele Trifon. 365 indrumari de folos duhovnicesc pentru fiecare zi din an

  PARINTELE TRIFON – staretul manastirii ortodoxe Atotmilostivul Mantuitor (The All‑Merciful Saviour Monastery), situata in apropierea orasului Seattle (SUA) – a studiat nu numai teologia, ci si psihologia, profesand cativa ani ca psihoterapeut. Meditatiile si reflectiile lui despre credinta crestina si viata contemporana sunt pline de evlavie, iubire, intelepciune duhovniceasca si finete psihologica. Cercetate si apreciate de mii de credinciosi – atat monahi, cat si mireni – din lumea intreaga, aceste meditatii‑ofrande, scrise initial pe blogul sau (The Morning Offering) sub forma unor scurte eseuri adresate credinciosilor, pentru a le oferi „mesaje care sa‑i stimuleze sa inceapa fiecare zi cu cat mai multa energie si incredere”, au alcatuit ulterior aceasta carte, fiind propuse drept insotitoare succinte ale rugaciunilor de dimineata – cate una pentru fiecare zi calendaristica. …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dimineti cu Dumnezeu. Parintele Trifon. 365 indrumari de folos duhovnicesc pentru fiecare zi din an este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.