Dilema lui Daphne, 32 PDF

Coperta Carte Dilema lui Daphne, 32

Iti doresti sa citesti cartea Dilema lui Daphne, 32 publicata de editura Alcris? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dilema lui Daphne, 32 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dilema lui Daphne, 32

Cine l-a omorat pe Brady? Daphne cunoaste mobilul crimei – un explozibil secret pe care-l descoperise logodnicul ei, angajat al Serviciilor Secrete americane. Dar cine a comis crima? Patru oameni figureaza pe lista suspectilor, toti colegi ai lui Brady… Si care ar lua-o drept nebuna daca le-ar spune ce credea! Singura ei sansa: Weston Leroux, prietenul lui Brady. O va lua in serios? Si daca el era vinovatul? O adevarata dilema pentru Daphne……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.