Didi Omida. Mici, dar folositoare PDF

  Coperta Carte Didi Omida. Mici, dar folositoare

  Iti doresti sa citesti cartea Didi Omida. Mici, dar folositoare scrisa de Veronica Podesta si publicata de editura Prut? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Didi Omida. Mici, dar folositoare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Didi Omida. Mici, dar folositoare

  Editura PRUT le ofera celor mici o incantatoare colectie, ” Mici, dar folositoare”, care le dezvaluie cat de utile sunt micile animale pentru intreaga natura. Cartile cartonate, frumos ilustrate, contin cate o scurta povestioara despre un animalut, din care copiii afla unde traiesc micile animale si cu ce se ocupa. Gasiti in colectia” Mici, dar folositoare” urmatoarele titluri: Aschiuta Ariciul, Nuti Albinuta, Lica Furnica, Didi Omida, Gia Faita, Oachi Broscoiul….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Didi Omida. Mici, dar folositoare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.