Dictionar paralel ENGLEZ-ROMAN de termeni muzicali. Volumul 2:O-Z PDF

  Coperta Carte Dictionar paralel ENGLEZ-ROMAN de termeni muzicali. Volumul 2:O-Z

  Iti doresti sa citesti cartea Dictionar paralel ENGLEZ-ROMAN de termeni muzicali. Volumul 2:O-Z scrisa de Viorel Tiberiu Coste si publicata de editura Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dictionar paralel ENGLEZ-ROMAN de termeni muzicali. Volumul 2:O-Z chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dictionar paralel ENGLEZ-ROMAN de termeni muzicali. Volumul 2:O-Z

  Editura „Galaxia Gutenberg” a pregatit cititorilor sai o surpriza prin lansarea unei specii editoriale mai rar intalnite (respectiv un dictionar bilingv de termeni muzicali), caracterizata de originalitate absoluta, asa cum se va vedea in continuare. Cartea impresioneaza datorita dimensiunilor cantitative (cca 1800 de pagini in format A4, peste 6900 de termeni, peste 580 de figuri complexe executate de autor cu talent si competenta etc.), dar si prin remarcabila calitate de sinteza care ii confera o mai mare densitate informationala. Dictionarul este o sursa remarcabila de informatie pentru completarea materialelor didactice – mai ales ale celor de factura grafica, folosite de catre profesorii de muzica. Prin modelarile inedite ale fenomenelor muzicale, dictionarul poate fi plasat in centrul spatiului interdisciplinaritatii si poate crea noi moduri de abordare a teoriei muzicii in care sa fie implicati si specialisti ai altor domenii de activitate. Dictionarul este destinat: traducatorilor autorizati din limba engleza in limba romana si viceversa, muzicologilor si cercetatorilor din domeniul muzicii, profesorilor de muzica, studentilor de la academiile de muzica, elevilor din liceele de arta cu profil de muzica, muzicienilor practicanti, amatorilor de muzica avand cunostinte in domeniul muzical, dar si matematicienilor, fizicienilor, cercetatorilor in audiologie si vocologie, inginerilor etc. care vor intelege muzica si de pe pozitiile propriilor meserii si, nu in ultimul rand, oricarei persoane care simte nevoia unei incursiuni in domeniul muzicii teoretice pentru a-si largi sfera culturii generale individuale….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dictionar paralel ENGLEZ-ROMAN de termeni muzicali. Volumul 2:O-Z este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.