Dictionar de epitete PDF

  Coperta Carte Dictionar de epitete

  Iti doresti sa citesti cartea Dictionar de epitete scrisa de Victoria Braga si publicata de editura Epigraf? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dictionar de epitete chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dictionar de epitete

  Elaborat in corespundere cu rigorile lexicografice, dictionarul reprezinta o proba de inventariere a unei serii de epitete adjectivale pentru circa 300 de substantive. El poate fi util elevilor – la scrierea eseurilor, a comentariilor literare, studentilor – la elaborarea tezelor, ziaristilor – la redactarea unor articole, tuturor celor interesati de expresivitatea limbajului, de posibilitatile combinatorii ale cuvintelor, de imbogatirea propriului vocabular….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dictionar de epitete este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.