Dictionar de aviatie. Peste 9.000 de termeni si expresii de aviatie PDF

  Coperta Carte Dictionar de aviatie. Peste 9.000 de termeni si expresii de aviatie

  Iti doresti sa citesti cartea Dictionar de aviatie. Peste 9.000 de termeni si expresii de aviatie scrisa de Victor Donciu si publicata de editura Pro Universitaria? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dictionar de aviatie. Peste 9.000 de termeni si expresii de aviatie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dictionar de aviatie. Peste 9.000 de termeni si expresii de aviatie

  Dorinta, dar mai ales stradania autorilor, a fost sa prezinte in cuprinsul Dictionarului de Aeronautica, tuturor specialistilor (piloti, parasutisti, tehnicieni, cei angrenati in slujirea aviatiei, precum si marelui public), partea teoretica semnificativa din domeniul aeronauticii, intr-un dictionar de profil. Forma selectiva, termenii specifici, succesiunea lor, privesc in mod direct obiectivul avut, si anume, explicarea fiecarui termen, lamurindu-i intelesul. In cuprinsul dictionarului se gasesc terminologii din aerodinamica, navigatie aeriana, aparatura de bord, motoare de aeronave, notiuni de pilotare, procese de fabricatie, aviatie militara si civila. Domeniile conexe – electronica, radiocomunicatii, instalatii etc. – au stat, de asemenea, in atentia autorilor….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dictionar de aviatie. Peste 9.000 de termeni si expresii de aviatie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.