Dictatura lui Nicolae Ceausescu 1965-1989. Geniul Carpatilor – editia a II-a revazuta si adaugita PDF

Coperta Carte Dictatura lui Nicolae Ceausescu 1965-1989. Geniul Carpatilor - editia a II-a revazuta si adaugita

Iti doresti sa citesti cartea Dictatura lui Nicolae Ceausescu 1965-1989. Geniul Carpatilor – editia a II-a revazuta si adaugita publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dictatura lui Nicolae Ceausescu 1965-1989. Geniul Carpatilor – editia a II-a revazuta si adaugita chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dictatura lui Nicolae Ceausescu 1965-1989. Geniul Carpatilor – editia a II-a revazuta si adaugita

Un volum dedicat integral comunismului romanesc din perioada lui Nicolae Ceausescu, o analiza comparata de tip istoric si politic realizata de un specialist consacrat in istoria comunismului din Europa Centrala si de Est. Pe baza unei bibliografii vaste si a unor izvoare de o mare diversitate, Adam Burakowski ne ofera nu doar o istorie a comunismului romanesc, ci si o carte despre puterea absoluta al carei unic scop este consolidarea perpetua a puterii.„Cartea lui Adam Burakowski este o carte despre o dictatura si un dictator, dar nu numai. Dictatura lui Nicolae Ceausescu ne ofera si o perspectiva de istorie politica, alaturi de explicatiile necesare privind felul in care a functionat regimul ceausist folosindu-se frica, manipularea si falsul nationalism. Fara indoiala, cititorul acestei carti va fi rasplatit. Volumul are la baza surse bibliografice numeroase, romanesti si straine, ceea ce demonstreaza o abordare atenta – pentru ca, pana la urma, tema istoriei regimului ceausist este provocatoare, dar si anevoioasa, complicata prin capcanele pe care le poate intinde.“ – Stejarel Olaru Cuprins: Miscarea comunista romaneasca inainte de al doilea razboi mondial; Primele doua decenii de guvernare comunista in Romania; Inceputul regimului Nicolae Ceausescu; August 1968 – cel mai mare triumf al lui Ceausescu; Masurile antisovietice luate de Ceausescu….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.