Diavolul din orasul alb. Crima, magie si nebunie la expozitia care a schimbat America PDF

Coperta Carte Diavolul din orasul alb. Crima, magie si nebunie la expozitia care a schimbat America

Iti doresti sa citesti cartea Diavolul din orasul alb. Crima, magie si nebunie la expozitia care a schimbat America publicata de editura Narator? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Diavolul din orasul alb. Crima, magie si nebunie la expozitia care a schimbat America chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Diavolul din orasul alb. Crima, magie si nebunie la expozitia care a schimbat America

Expozitia Universala de la Chicago din 1893, cunoscuta drept Orasul Alb, a reprezentat una dintre minunile lumii. In paginile acestei carti veti citi o poveste incredibila despre constructia sa si despre doi barbati – unul, arhitect, celalalt, criminal in serie – ale caror destine s-au intrepatruns. Arhitectul este Daniel H. Burnham, forta motrice aflata in spatele Orasului Alb, un peisaj grandios, vizionar, cu cladiri albe, amplasate intr-un paradis de canale si gradini. Criminalul este H. H. Holmes, un medic chipes, cu ochi albastri si patrunzatori. El se foloseste de atractia provocata de marea expozitie – si de propriul sarm diavolesc – pentru a atrage zeci de tinere in capcana mortii. Cei doi barbati diferiti, dar la fel de hotarati, laolalta cu o pleiada remarcabila de personaje secundare pline de culoare, printre care se numara Buffalo Bill, George Ferris, Thomas Edison si o parte dintre cei 27 de milioane de oameni care au avut parte de spectacolul orbitor al Orasului Alb, sunt adusi la viata in aceasta hipnotica, periculoasa poveste a legendarei expozitii care a transformat America si a pregatit-o pentru secolul XX. Arhitectul Daniel H. Burnham este creatorul Expozitiei Universale de la Chicago din 1893, o feerie cunoscuta in intreaga lume drept Orasul Alb, un peisaj grandios, vizionar, cu cladiri albe, amplasate intr-un paradis de canale si gradini. Criminalul H. H. Holmes este un medic care se foloseste de atractia provocata de marea expozitie pentru a atrage zeci de tinere in capcana mortii. In paginile acestei carti veti citi incredibila poveste a constructiei uneia dintre minunile lumii, cum a fost denumita expozitia, dar si a celor doi barbati, ale caror destine s-au intrepatruns. Istoria si divertismentul se amesteca pentru a crea efectul dramatic al unui roman. O realitate cu adevarat mai stranie decat fictiunea. – The New York Times O carte irezistibila, care se citeste ca si cand ar fi cea mai convingatoare si captivanta fictiune. – Time Out Atat de…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.