Dezvolta liderul din tine 2.0 PDF

Coperta Carte Dezvolta liderul din tine 2.0

Iti doresti sa citesti cartea Dezvolta liderul din tine 2.0 publicata de editura Amaltea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dezvolta liderul din tine 2.0 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dezvolta liderul din tine 2.0

Cartea care nu trebuie sa lipseasca din nici o biblioteca de lider si care a transformat pentru totdeauna maniera de abordare a leadershipului DEZVOLTA LIDERUL DIN TINE 2. 0 Am refacut aproape in intregime prima editie a cartii, fiind si motivul pentru care am denumit-o versiunea 2. 0. Contine in continuare toate lectiile fundamentale care te ajuta sa fii un lider mai bun. Este si acum prima carte pe care o recomand atat celor care isi incep o cariera in leadership, cat si liderilor care sunt, la randul lor, mentorii altcuiva in tot acest demers. Surprinde toata experienta mea de mai multe decenii in consultanta in leadership si am conceput-o sa raspunda cat mai specific nevoilor liderilor. John C. Maxwell este un renumit expert in leadership, speaker si autorul mai multor carti, vandute la nivel inter-national in peste 19 milioane de exemplare. Este fondatorul EQUIP, o organizatie nonprofit care a instruit mai bine de 5 milioane de lideri din 126 de tari. Cartile sale sunt adevarate manuale de leadership, fiind instrumente de referinta pentru toti cei care isi doresc sa isi dezvolte latura de lider sau sa conduca o structura, indiferent de amploarea ei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.