Dezvaluiri de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 6 PDF

Coperta Carte Dezvaluiri de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 6

Iti doresti sa citesti cartea Dezvaluiri de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 6 publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Dezvaluiri de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 6 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Dezvaluiri de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 6

Dezvaluiri de sucub, ultimul volum al seriei Georgina Kincaid scrisa de Richelle Mead, autoarea bestsellerului Academia Vampirilor. Georgina Kincaid, sucub si demonita, este unul dintre cele mai atragatoare personaje create de autoarea de bestselleruri Richelle Mead. Dar in incercarea de a obtine dragostea, si poate chiar mantuirea, oare seducatoarea prin definitie se imblanzeste in sfarsit? Bineinteles ca nu…Georgina Kincaid a avut o suficient timp ca sa-i inteleaga pe reprezentantii sexului opus, dar uneori acestia inca o mai surprind. Cel mai bun exemplu, Seth Mortensen, care si-a riscat sufletul ca sa devina iubitul Georginei. Totusi, avandu-l pe Lucifer drept sef, Georgina nu poate sa renunte pur si simplu la tocurile ucigatoare si sa se dedice fericirii domestice. De fapt, este fortata sa-si mute afacerile… in Las Vegas. Orasul Pacatelor reprezinta locul de munca ideal pentru un sucub, dar apropiatii Georginei devin suspiciosi. De ce sunt sefii atat de nerabdatori sa o ia din Seattle – si de langa Seth? Georgina este unul dintre bunurile de pret ale iadului, dar daca exista o cale de a scapa de existenta de sucub, are de gand sa profite de ea, indiferent ce distrugeri lasa in urma. Spera doar ca printre victime n-o sa se afle si barbatul pentru care risca totul… Titlurile seriei aparute la editura Leda: Tristeti de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 1Nopti de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 2Vise de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 3Patimi de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 4Taine de sucub, Georgina Kincaid, Vol. 5…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.