Deziluzia PDF

Coperta Carte Deziluzia

Iti doresti sa citesti cartea Deziluzia publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Deziluzia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Deziluzia

Inca din primele pagini, povestea este invaluita in mister si continua sa tina cititorul strans legat de randurile capitolelor urmatoare. Starile si emotiile personajelor sunt atat de pregnante, incat se transpun cu usurinta dincolo de paginile scrise. Secretul pastrat indelung de catre cei doi frati, respectiv Albert si Toma, este dezvaluit in forme diferite, dar cu acceasi intensitate si dorinta acerba. Frustrarea si suferinta celor doua suflete debusolate ating cote maxime atunci cand chinul ascuns ani intregi de ochii familiei incearca sa iasa la suprafata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.