Dezacord. Violenta unui tata PDF

Coperta Carte Dezacord. Violenta unui tata

Iti doresti sa citesti cartea Dezacord. Violenta unui tata publicata de editura Spandugino? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Dezacord. Violenta unui tata de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Dezacord. Violenta unui tata

Dezacord este o marturie dureroasa despre cum copilaria se poate transforma intr-un supliciu, atunci cand un tata abuziv vrea sa-si transforme fiica intr-un virtuoz al pianului, cu pretul unor ani de tortura fizica si psihica.””Celine este privata de hrana, batuta ani la rand, incarcerata. Se teme pentru viata ei in fiecare weekend. Exerseaza, exerseaza si iar exerseaza, ca sa straluceasca in fata publicului in rolul de virtuoz al pianului. Dar in tot acest timp pastreaza secretul ororilor petrecute in intimitatea familiei si indura tacerea din jur. Asurzitoare. Cum sa banuiesti ca sub atuurile excelentei se ascund ororile sclaviei? Cum sa suspectezi exigenta perfectiunii absolute? Dar tocmai ea devine justificarea tuturor exceselor, a tuturor abuzurilor si ii insala pe cei din jur cu atat mai usor cu cat acestei sclave nu ii este destinata o sarcina de servitoare, ci o activitate artistica rezervata elitelor.””- Daniel Rousseau…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.