Detectivii de la Marea Nordului. Hotelul bantuit PDF

Coperta Carte Detectivii de la Marea Nordului. Hotelul bantuit

Iti doresti sa citesti cartea Detectivii de la Marea Nordului. Hotelul bantuit publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Detectivii de la Marea Nordului. Hotelul bantuit chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Detectivii de la Marea Nordului. Hotelul bantuit

Un nou caz pentru familia Janssen!Cand tot mai multa lume a inceput sa sustina ca hotelul Batranul crab este bantuit, oaspetii nu i-au mai calcat pragul. Acesta s-a transformat intr-o ruina, fiind inconjurat de hoteluri noi si infloritoare. Emma, Lukas si Mick Janssen incearca sa dezlege misterul care a cuprins aceasta constructie, odinioara foarte cautata de turisti. Acesta e cat se poate de clar un caz pentru ei, niste adevarati detectivi. Ce faci, nu vii si tu sa dezlegi impreuna cu ei misterul? Poate fi extrem de palpitant….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.