Detectivii de dinozauri in desertul inghetat PDF

Coperta Carte Detectivii de dinozauri in desertul inghetat

Iti doresti sa citesti cartea Detectivii de dinozauri in desertul inghetat publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Detectivii de dinozauri in desertul inghetat de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Detectivii de dinozauri in desertul inghetat

Cand Matt, Jo si tatal lui Matt s-au imbarcat pentru o misiune la Baza de Cercetari Antarctice „”Cassell””, se asteptau sa gaseasca fosile inghetate nestingheriti. Dar cand pretioasele lor descoperiri dispar, Matt incepe sa se intrebe daca nu cumva Frank Hellman a ajuns chiar si acolo, in Antarctica…Gheata este inselatoare, iar cei trei isi dau seama rapid ca sunt in pericol sa ramana captivi in cel mai pustiu loc de pe Pamant….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.