Despre trup. Anatomii, redute, fantasme PDF

  Coperta Carte Despre trup. Anatomii, redute, fantasme

  Iti doresti sa citesti cartea Despre trup. Anatomii, redute, fantasme scrisa de Victor Ieronim Stoichita si publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Despre trup. Anatomii, redute, fantasme chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Despre trup. Anatomii, redute, fantasme

  „Devenit recent unul dintre centrele de interes ale discursului din stiintele umaniste, corpul nu si-a dezvaluit inca toate secretele. Studii recente au subliniat, cu indreptatire, ca exista o istorie a corpului, istorie ce conjuga aparenta si profunzimea, dorinta si puterea, caderea si apoteoza, viata si moartea. Acesta este contextul in care Despre trup isi propune sa intervina, cu instrumentele istoricului imaginilor, investigand istoria corpului ca istorie a unei constructii si analizand cu precadere avatarurile „intruparii” sale vizuale. Cartea ofera o selectie de probleme, interogatii si aspecte privind eterogeneitatea constitutiva a obiectului „corp”, de unde rezulta si titlul, intentionat deschis. Va fi vorba, asadar, de incursiuni in imaginarul corpurilor si in fenomenologia intruparii. Astfel, rolul jucat in constituirea acestei iconosfere de credinte, efecte ale constiintei, gusturi estetice, dorinte, pasiuni si temeri va fi evidentiat in mod constant. Parcursul oferit aici nu va fi strict cronologic, procedand mai degraba „prin figuri”. Ceea ce ne intereseaza in final nu este „evolutia” imaginii corpului, ci nesfarsita si fluctuanta sa reelaborare.”- VICTOR IERONIM STOICHITA…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Despre trup. Anatomii, redute, fantasme este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.