Despre pocainta. Despre adevaratul crestinism PDF

  Coperta Carte Despre pocainta. Despre adevaratul crestinism

  Iti doresti sa citesti cartea Despre pocainta. Despre adevaratul crestinism scrisa de Tihon din Zadonsk si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Despre pocainta. Despre adevaratul crestinism chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Despre pocainta. Despre adevaratul crestinism

  „Abate‑te de la rau si fa binele. Vremelnica e desfatarea, dar vesnice sunt chinurile; vremelnice sunt crucea si suferinta, dar vesnica este odihna. Omule, alege ceea ce voiesti!” Simtamantul de pocainta face sa amuteasca toate celelalte simtaminte. Pentru ca jertfele celorlalte simtaminte sa se faca bineplacute lui Dumnezeu, trebuie ca mai inainte sa se reverse bunavoirea lui Dumnezeu peste Sionul nostru, trebuie ca mai inainte sa se recladeasca zidurile Ierusalimului nostru daramat. Domnul este Drept si Atotsfant: numai jertfele drepte, curate, pe care e in stare sa le aduca firea omeneasca abia dupa innoirea sa, sunt bineplacute Domnului Celui Drept si Atotsfant. Jertfele si arderile de tot pangarite El nu le va binevoi. Sa ne ingrijim a ne curati prin pocainta! Atunci vei binevoi jertfa dreptatii, prinosul si arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tau vitei (Ps. 50, 21): simtirile renascute ale omului innoit prin Sfantul Duh. Cea dintai porunca data de Mantuitorul lumii tuturor oamenilor, fara deosebire, este porunca pocaintei: A inceput Iisus a propovadui si a spune: Pocaiti‑va, ca s‑a apropiat imparatia cerurilor (Mt. 4, 17). Porunca aceasta cuprinde, inmanuncheaza in sine toate celelalte porunci. – Sf. Ignatie Briancianinov…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Despre pocainta. Despre adevaratul crestinism este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.