Despre PDF

Coperta Carte Despre

Iti doresti sa citesti cartea Despre publicata de editura Herg Benet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Despre chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Despre

Intr-o priveliste, liniile care despart au si calitatea de a uni. Rare (dar cu atat mai apreciate de privitori) sunt situatiile cand o linie care desparte si uneste are glas. O asemenea linie se numeste orizont verbal, iar actiunea ei se cheama orizontare. Orizontarea nu este altceva decat organizarea unui spatiu prin cuvinte. Dintre cuvintele folosite la orizontarea lumii, trei au patruns in limba romana (aduse de pribegii orizontali in traiste) si s-au stabilit aici. Primul este prunc, folosit cand un sir de munti intalneste bolta si o impunge. Ca sa n-o rupa (fiindca s-ar crea un clivaj intre compartimente), orizontul verbal intervine cu vorba. El spune prunc si un tampon de nori se naste, creste si se asterne, unind varfurile muntilor cu poala boltii, intr-un contact fara asprime. La celalalt capat al spectrului sonor se aude cuvantul porunca, rostit pentru a desparti apele de uscat, care altfel s-ar impreuna intr-un mil. Iar ultimul este crocodil, spus incet pe un camp medical, printre cabluri….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.