Despre pacate. Despre adevaratul crestinism PDF

  Coperta Carte Despre pacate. Despre adevaratul crestinism

  Iti doresti sa citesti cartea Despre pacate. Despre adevaratul crestinism scrisa de Tihon din Zadonsk si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Despre pacate. Despre adevaratul crestinism chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Despre pacate. Despre adevaratul crestinism

  Pacatul este un rau de negrait, caci prin el este jignit si maniat Nesfarsitul si Preabunul Dumnezeu! Nerusinata tradare este pacatul, prin care tradam pe Dumnezeu Cel Nemuritor si Drept! Nevindecata rana este pacatul, rana pe care nimeni nu o poate vindeca, afara de Fiul Cel Unul‑Nascut al lui Dumnezeu! Pacatul e izvorul nenorocirilor vremelnice si vesnice, radacina osandirii si a mortii, schimonosirea firii, intunecarea intelegerii, slutirea frumusetii sufletesti si raul mai rau decat toate relele! Sa cugetam ca scurta este dulceata pacatului, dar ii urmeaza vesnica amaraciune. Pacatul, atunci cand este savarsit, aduce oarecare desfatare, dar dupa aceea pricinuieste amaraciune, raneste constiinta, spurca sufletul si duce la osanda vesnica. – Sf. Tihon din Zadonsk…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Despre pacate. Despre adevaratul crestinism este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.