Despre lucrarea virtutilor si lupta impotriva patimilor Catre Agathie monahul PDF

Coperta Carte Despre lucrarea virtutilor si lupta impotriva patimilor Catre Agathie monahul

Iti doresti sa citesti cartea Despre lucrarea virtutilor si lupta impotriva patimilor Catre Agathie monahul publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Despre lucrarea virtutilor si lupta impotriva patimilor Catre Agathie monahul de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Despre lucrarea virtutilor si lupta impotriva patimilor Catre Agathie monahul

Sfantul Nil Sinaitul, binecunoscut tuturor celor ce indragesc literatura filocalica, este una dintre cele mai mari autoritati ale Ortodoxiei, care a abordat, tilcuit si lamurit in scrierile sale – dintotdeauna indreptare de capetenie pentru monahi – regulile vietii ascetice si lucrarii launtrice. Putini stiu insa ca el a scris si o lucrare adresata cu precadere mirenilor, care vede acum pentru prima data lumina tiparului in limba romana. Plina de invataturi despre implinirea virtutilor si despre lupta impotriva patimilor, aceasta reprezinta un adaos de mare trebuinta la biblioteca oricarui crestin. Care e starea apropiata de Dumnezeu ne invata David, zicand: Aproape este Domnul de toti cei zdrobiti la inima si pe cei smeriti cu duhul ii va mantui (Ps. 33, 18), caci de nimic nu Se bucura Dumnezeu atat de mult ca de cugetul smerit, mai ales cand omul are ispravi care ii dau cu usurinta prilej sa se mandreasca pana la pierderea mintilor, insa ramane smerit cu gandul si nu se infumureaza cu aducerea?aminte de binele pe care l?a facut…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.