Despre Jorg, pe care-l dureau dintii PDF

Coperta Carte Despre Jorg, pe care-l dureau dintii

Iti doresti sa citesti cartea Despre Jorg, pe care-l dureau dintii publicata de editura Vlad si cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Despre Jorg, pe care-l dureau dintii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Despre Jorg, pe care-l dureau dintii

Daca micutul Jorg adora ceva pe lume, apoi acestea sunt dulciurile. Ciocolata, bomboane, acadele, turta dulce – toata ziua ar manca numai zaharicale. Nu degeaba i se spune Jorg-Pofticiosul. Periuta lui de dinti, in schimb, sta trista si uscata in paharul ei. Asta pana intr-o seara, cand un omulet afurisit inarmat cu-n ciocanel ii face o vizita baiatului. Si sa te tii atunci durere!Jorg-Pofticiosul isi ia inima-n dinti si-i face o vizita stomatologului. Baietelul e pe cale sa afle ca omuletul uracios nu poate sa sufere dintii curati si ca periuta lui e un prieten de nadejde, dar voi pesemne ca stiati asta deja!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.