Despre iubire, cu instructiuni de folosire PDF

Coperta Carte Despre iubire, cu instructiuni de folosire

Iti doresti sa citesti cartea Despre iubire, cu instructiuni de folosire publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Despre iubire, cu instructiuni de folosire chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Despre iubire, cu instructiuni de folosire

Cea de-a saptea carte a Corinei Ozon este o surpriza pentru cititorii ei, carora le ofera de data aceasta o serie de inedite #instructiuni de asamblare, conservare, intretinere, reparare… a iubirii. „Ne nastem cu cromozomul iubirii, strecurat cu grija in spirala ADN, insa, daca nu stim cum sa o folosim, va actiona instinctiv si haotic. Parintii sunt cei care transmit acest pachet genetic, preluat de la generatiile anterioare. Cati dintre noi am fost invatati sa vorbim despre iubire si cum sa o facem?”Corina Ozon, Despre iubire, cu instructiuni de folosire….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.