Despre ce nu se uita PDF

  Despre ce nu se uita - Jean Jacques Askenasy, Cleopatra Lorintiu

  Iti doresti sa citesti cartea Despre ce nu se uita scrisa de Jean Jacques Askenasy, Cleopatra Lorintiu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Despre ce nu se uita chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Despre ce nu se uita PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Despre ce nu se uita

  O conversatie in timp de pandemie. Doi oameni diferiti, care stabilesc un dialog consistent si nobil. Subiecte variate, sensibile. Personalitati evocate cu dragoste. Nostalgie, tristete, imbinate cu bucurie si speranta. In cateva cuvinte, aceasta este cartea Despre ce nu se uita, un moment de inaltare si liniste, despre timpuri trecute si prezente. Si, de ce nu, viitoare.

  Jean Jacques Askenasy este profesor de neurologie al Facultatii de Medicina Sackler si profesor de stiinte forensice al Facultatii Buchman – Universitatea din Tel Aviv. Profesor asociat al Universitatii „Pierre et Marie Curie” din Franta. Membru de Onoare al Academiei Romane si membru asociat al Academiei de Neurologie din Statele Unite ale Americii. Doctor in Stiinte al Institutului „C.I. Parhon” din Bucuresti. Membru a 12 organizatii si asociatii nationale si internationale. Autor a 29 de carti, 13 capitole in diferite carti, 112 articole stiintifice originale. 13 premii nationale si intemationale. 
   
  Cleopatra Lorintiu este poeta, prozatoare, eseista, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania din 1980; scenarista si autoare de filme documentare, membra a UCIN. A publicat peste 20 de carti de beletristica. I s-au decernat numeroase premii si distinctii, in Romania si in strainatate, pentru literatura film documentar de televiziune si pentru intreaga activitate culturala. A fost jurnalista, editoare, realizatoare de televiziune si diplomat roman. 
   

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Despre ce nu se uita este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.