Designul relational PDF

Coperta Carte Designul relational

Iti doresti sa citesti cartea Designul relational publicata de editura Idea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Designul relational chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Designul relational

Din punct de vedere epistemic si ontologic, „”globalizarea””, oricare ar fi sensul ei, s-a produs in detrimentul lumilor relationale. in America Latina de astazi avem probabil cel mai clar caz de lupta intre globalizarea neoliberala (proiectul dreptei), modernizarile alternative (proiectul stingii la nivel de stat) si crearea unor lumi post – non-capitaliste si post – non-liberale; aceasta din urma se bazeaza pe activarea ontologiilor relationale si pe o redefinire a autonomiei politice. Majoritatea discursurilor contemporane despre tranzitie postuleaza o transformare culturala si institutionala radicala – intr-adevar, o tranzitie spre o lume cu totul diferita. Designul ontologic este o conversatie despre aceste posibilitati. E vorba de realizarea de „”altfel de lumi si cunoasteri””, ce vor fi edificate pe baza unor angajamente ontologice diferite, capabile sa produca moduri de trai colectiv mai putin marcate de formele moderniste ale dominatiei. Arturo Escobar…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.