Desenez papusile mele rusesti cu Lena PDF

Coperta Carte Desenez papusile mele rusesti cu Lena

Iti doresti sa citesti cartea Desenez papusile mele rusesti cu Lena publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Desenez papusile mele rusesti cu Lena chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Desenez papusile mele rusesti cu Lena

Aceasta carte face parte din colectia Minimiki – Papusile lumii a editurii Didactica Publishing. Prima parte a cartii cuprinde informatii despre specificul zonei: imbracaminte, scoala, alimente, costume, sarbatori. Este un mod placut de imbogatire a cunostiintelor despre viata copiilor din alte tari. Fiecare carte cuprinde: un sablon cu elemente decorative, 3 pagini cu autocolante si 56 de pagini cu siluete de papusi pentru a fi colorate si impodobite….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.