Descopera-te pe tine insuti. Isus, Krishna si calea catre iluminare PDF

Coperta Carte Descopera-te pe tine insuti. Isus, Krishna si calea catre iluminare

Iti doresti sa citesti cartea Descopera-te pe tine insuti. Isus, Krishna si calea catre iluminare publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Descopera-te pe tine insuti. Isus, Krishna si calea catre iluminare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Descopera-te pe tine insuti. Isus, Krishna si calea catre iluminare

Autorul bestsellerurilor India secreta si Cararea secreta Paul Brunton ne invata sa ne gasim centrul spiritual imbinind invataturile a doua mari personalitati religioase: Isus si Krishna. El sustine ca religia inseamna de fapt stabilirea unei comunicari cu divinitatea si ne arata cum putem sa ne transformam viata angajindu-ne pe calea contemplativa a autocunoasterii si comuniunii spirituale. Oferind interpretari profunde ale textelor sacre ale lumii, de la Evanghelia Sfintului Ioan la Bhagavad-gita, Paul Brunton stabileste legaturi intre cultura orientala si cea occidentala si ne indruma spre esenta vie a acestor traditii stravechi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.