Descopera filosofia. Postmodernismul. Jean-Francois Lyotard si Gianni Vattimo PDF

  Coperta Carte Descopera filosofia. Postmodernismul. Jean-Francois Lyotard si Gianni Vattimo

  Iti doresti sa citesti cartea Descopera filosofia. Postmodernismul. Jean-Francois Lyotard si Gianni Vattimo scrisa de Teresa Onate, Brais G. Arribas si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Descopera filosofia. Postmodernismul. Jean-Francois Lyotard si Gianni Vattimo chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Descopera filosofia. Postmodernismul. Jean-Francois Lyotard si Gianni Vattimo

  ” Postmodernismul filosofic, ca post-metafizica (critica scientismului tehnocrat) si ca post-istoria (critica liberalismului si a timpului liniar colonialist), isi gaseste cei mai mari reprezentanti in Jean-François Lyotard (1924 – 1998) si Gianni Vattimo (1936), care se apleaca in acelasi fel asupra perspectivelor prea violente ale pozitivismului in era globala a nihilismului desavarsit si a capitalismului consumist. Ca alternativa, ambii aprofundeaza paradigmele pluraliste poststructuraliste si retorico-hermeneutice, deschizand cai de a gandi si de a trai pe cat de riguroase pe atat de creative in opere precum Conditia postmoderna si Aventurile Diferentei. Prin urmare, aceasta carte se concentreaza pe studiul limbajelor si al aporiilor, a limitelor si a conditiilor posibilitatii rationale care se aplica in lumea noastra actuala, a schimbarilor si provocarilor care ni se prezinta si a diferentelor esentiale in care suntem implicati sau care ne intaresc. Si face acest lucru prin intermediul lui Lyotard si al lui Vattimo, probabil doi dintre cei mai rationali ontologi din toate timpurile.” ( Manuel Cruz – profesor universitar de filosofie )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Descopera filosofia. Postmodernismul. Jean-Francois Lyotard si Gianni Vattimo este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.