Descifrarea codului varstei. O noua viziune despre cum sa ramanem tineri PDF

Coperta Carte Descifrarea codului varstei. O noua viziune despre cum sa ramanem tineri

Iti doresti sa citesti cartea Descifrarea codului varstei. O noua viziune despre cum sa ramanem tineri publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Descifrarea codului varstei. O noua viziune despre cum sa ramanem tineri chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Descifrarea codului varstei. O noua viziune despre cum sa ramanem tineri

„O analiza patrunzatoare si fascinanta a rolului imbatranirii.”Kirkus Reviews „Josh Mitteldorf si Dorion Sagan explica intr-un mod neconventional teoria evolutionista si o serie de cercetari despre imbatranire, iar concluziile lor revolutionare ar putea fi punctul de pornire catre o descoperire importanta. ”Science News „Stiinta o dovedeste: poti da ceasul inapoi si te poti simti cu 10 sau chiar cu 20 de ani mai tanar. In noua lor carte, Josh Mitteldorf si Dorion Sagan rezuma descoperirile inovatoare si ofera un plan usor de urmat pentru a preveni semnele imbatranirii. ”Closer Magazine In Descifrarea codului varstei, biologul teoretician Josh Mitteldorf si premiatul scriitor Dorion Sagan demonstreaza ca evolutia si imbatranirea sunt si mai complexe decat ne-am fi imaginat. Folosindu-se de multidisciplinaritate si analizand istoria ideilor despre evolutie, aceasta carte argumenteaza ca imbatranirea nu este ceva ce „se intampla pur si simplu”, nici rezultatul luptei pentru supravietuire sau un fenomen genetic inevitabil. Mai curand, imbatranirea detine un scop evolutiv fascinant: stabilizarea populatiilor si a ecosistemelor, mereu amenintate de fluctuatii ciclice care pot cauza extinctia. Atunci cand o specie devine prea numeroasa, se poate expune riscului unei exterminari masive. Imbatranirea sustine de fapt evolutia si dezvoltarea noastra ca specie. Aceasta noua perspectiva dinamica asupra imbatranirii este provocatoare, antrenanta si inovatoare si ne va face sa punem intr-o lumina noua modul in care intelegem imbatranirea, moartea si tot ceea ce ne face umani….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.