Departe de lumea dezlantuita PDF

  Coperta Carte Departe de lumea dezlantuita

  Iti doresti sa citesti cartea Departe de lumea dezlantuita scrisa de Thomas Hardy si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Departe de lumea dezlantuita chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Departe de lumea dezlantuita

  Subiectul il constituie povestea tinerei Bathsheba Everdene, o persoana plina de vanitate, constienta de propria frumusete, careia ii place sa tina totul sub control: oameni, afaceri, imprejurari, incapabila, insa, de un autocontrol. Pe parcursul naratiunii, devine propria victima si din joaca, ajunge la gesturi cu consecinte nefaste chiar pentru ea. Intr-un impuls de moment, face cea mai nepotrivita alegere, maritandu-se cu un barbat care ii va aduce numai necazuri. Rand pe rand, cititorul asista la maturizarea eroinei, la socul caderii ei, la necazurile provocate de propriile decizii si actiuni intreprinse de dragul unor capricii necugetate sau a unor orgolii extreme. Ceea ce impresioneaza este faptul ca, desi cartea a fost scrisa in ultima parte a secolului XIX, ea abordeaza o idee complexa,  intr-o viziune mult prea moderna pentru acele timpuri si anume independenta si rolul femeii in societate, casatoria care ii poate ingradi libertatea, dragostea si interesul….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Departe de lumea dezlantuita este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.