De vorba cu parintii – ghid catehetic PDF

Coperta Carte De vorba cu parintii - ghid catehetic

Iti doresti sa citesti cartea De vorba cu parintii – ghid catehetic publicata de editura Gutenberg.org? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea De vorba cu parintii – ghid catehetic chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii De vorba cu parintii – ghid catehetic

Dragi parinti, va salut cu stima si afectiune. V-ati inscris copiii pe drumul catehezei crestine. Este o alegere importanta, care denota faptul ca aveti incredere in invataturile si viata crestina. Dar, mai ales, ne arata ca doriti ca fiii vostri sa fie initiati si educati in cunoasterea persoanei lui Isus si a invataturilor Sale mantuitoare. Increderea si respectul dumneavoastra ne motiveaza si pe noi, preotii si catehetii. De aceea, va suntem recunoscatori. Este timpul sa incepem un dialog. In egala masura, si voi aveti nevoie de innoire spirituala. Poate ca drumul dumneavoastra catehetic s-a oprit acum cativa ani. Sau poate asteptati chiar aceste momente pentru a va readuce in centrul atentiei valorile crestine, care sunt profund inradacinate in viata pe care o duceti. Probabil asteptati anumite indicatii concrete, special adaptate pentru dumneavoastra si realizabile chiar si intr-o lume care pare a nu mai lasa loc lui Dumnezeu; anumite indicatii concrete care se pot prezenta drept o propunere de reinnoire a vietii crestine. V-ati inscris copilul la cateheza, dar cum arata viata voastra de credinta? Poate ca aveti o intensa viata de credinta, dar, in egala masura, se poate ca aceasta sa-si fi pierdut din intensitate sau chiar sa se fi stins cu totul. Oricare ar fi experienta de credinta actuala, va provoc sa va puneti intrebari despre credinta si sa incepeti astfel un drum comun cu ceilalti parinti: fiecare poate ajuta sau poate fiajutat. Fiecare dintre voi are de daruit si de primit ceva. (Autorul)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.