De straja la far PDF

  Coperta Carte De straja la far

  Iti doresti sa citesti cartea De straja la far scrisa de Teofila Macarie si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea De straja la far chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii De straja la far

  Nascuta in Romania in 1974, absolventa a Universitatii Nationale de Muzica, la clasa de harpa a maestrului Ion-Ivan Roncea, a participat la diverse programe si festivaluri de muzica, activand in acelasi timp ca harpista in orchestra Filarmonicii George Enescu si a teatrului de Opera Ioan Dacian. Incepand cu anul 2002, a optat pentru viata monahala intr-un ordin din Italia. Versurile din actualul volum, precum si cele anterioare (2010, 2013), par sa elucideze gestul autoarei – care la rascrucea dintre milenii a socat multe spirite – si sa confirme, o data in plus, forta benefica a imersiunii sacrului in orice domeniu artistic….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca De straja la far este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.