De la Reiki la Mandala de cristale PDF

  Coperta Carte De la Reiki la Mandala de cristale

  Iti doresti sa citesti cartea De la Reiki la Mandala de cristale scrisa de Theodora si publicata de editura Antet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea De la Reiki la Mandala de cristale chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii De la Reiki la Mandala de cristale

  Simbolurile Reiki aduc Lumina Universala in viata noastra, amplificand efectele pietrelor intrebuintate intr-un astfel de desen terapeutic, iar pe de alta parte, cristalele aduc si emit vibratia lor vindecatoare, potentata de simbolurile Reiki….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca De la Reiki la Mandala de cristale este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.