De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri PDF

  Coperta Carte De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri

  Iti doresti sa citesti cartea De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri scrisa de Torsten Dennin si publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri

  „Povestea este intotdeauna aceeasi; doar numele nebuniei se schimba.” Profesorul de economie Torsten Dennin sintetizeaza in mod excelent ultimele patru secole de istorie a pietelor financiare si de marfuri, cu reperele lor importante. Cartea nu se concentreaza doar asupra evenimentelor extreme, ci descrie in detaliu suisurile si coborasurile de-a lungul timpului – speculatii, castiguri si pierderi ce determina destine individuale –, rezumate cronologic in peste patruzeci de capitole, care fascineaza ca un adevarat serial TV palpitant.  „ Torsten Dennin a scris o carte de capatai pentru oricine este interesat de pietele de marfuri si criptomonede. Cititi-o si invatati din lectiile trecutului .” ( DR. JAN PETER FIRNGES, Berlin Institute of Finance, Innovation and Digitalization e.V. ) „ Asteptam de mult si cu nerabdare o asemenea carte! Episoadele istorice sunt captivante si excelent rezumate!” ( THOMAS REHMET, Chief Operating Officer and Founding Partner, Bloxolid )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.