De ce nu se joaca nimeni cu mine? PDF de Caroline Maguire, Teresa Barker

  Coperta Carte De ce nu se joaca nimeni cu mine?

  Iti doresti sa citesti cartea De ce nu se joaca nimeni cu mine?? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii De ce nu se joaca nimeni cu mine?

  De ce nu se joaca nimeni cu mine? Ajuta-ti copilul sa-si faca prieteni Observi cum copilul tau este adesea exclus din grupul de joaca? Il vezi cum ramane pe dinafara atunci cand se aleg echipele sau afli ca-si petrece pauzele singur? Toate acestea se pot schimba, cu ajutorul tau si al planului Joaca-te mai bine. Deschizand aceasta carte si folosind-o impreuna cu copilul tau, il vei invata cum sa-si constientizeze emotiile, cum sa citeasca indiciile sociale, cum sa initieze si sa continue o conversatie, cum sa se comporte la joaca, cum sa coopereze si sa colaboreze cu ceilalti. Veti gasi impreuna in aceste pagini o strategie clara, usor de aplicat, impartita in pasi mici, cuantificabili, asupra carora puteti reveni ori de cate ori este nevoie. Prin numeroasele sale exemple si exercitii, aceasta carte ii va ajuta pe copii, dar si pe cei mai mari, sa-si faca prieteni si sa se bucure de o viata sociala activa. Caroline Maguire, specialist in educatie si dezvoltarea copiilor, coach, si trainer, a fondat Social Emotional Learning, o metoda destinata invatarii abilitatilor sociale. Teresa Barker este jurnalist, co-autoare a mai multor carti de parenting, printre care Educatie fara constrangeri si E baiat!

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.