De ce naiba aproape totul merge atat de prost PDF

Coperta Carte De ce naiba aproape totul merge atat de prost

Iti doresti sa citesti cartea De ce naiba aproape totul merge atat de prost publicata de editura Business Tech? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea De ce naiba aproape totul merge atat de prost de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii De ce naiba aproape totul merge atat de prost

Larry Winget nu loveste in gol si nu se ascunde dupa deget cand vine vorba de intrebari dificile. El a ajuns un autor de succes spunandu-le tuturor verde-n fata: Termina cu vaicareala si fa ceva cu viata ta! Acum, aceasta figura emblematica la nivel international in domeniul dezvoltarii personale analizeaza aproape orice problema in stilul lui caustic, onest si antrenant. Fiecare dintre admiratorii lui trebuie sa-si cumpere neaparat cartea DE CE NAIBA APROAPE TOTUL MERGE ATAT DE PROST! Celor care nu au auzit de acest „”pitbull al dezvoltarii personale””, le sugerez sa inceapa sa citeasca chiar acum acest ghid pentru o viata mai buna si restul sa citeasca mai tarziu. Este vremea sa va treziti! Larry este in forma maxima de-a lungul acestei noi carti si examineaza cei patru stalpi importanti ai vietii si cum s-au erodat datorita degradarii valorilor noastre de baza. El analizeaza intrigile lipsite de obiectivitate din mijloacele de comunicare in masa si falsurile de tot felul pentru a ajunge la ceea ce altereaza societatea noastra, lumea afacerilor, sistemul de educatie si activitatea guvernului. Larry Winget iti ofera o intoarcere la valorile de baza, la o abordare a vietii bazata pe bun simt, in care munca intensa si excelenta sunt cheile succesului. Onest in exprimare, Larry merge direct la tinta si ofera explicatii categorice despre ceea ce nu este in regula cu unii oameni. Apoi, se ocupa pe rand de modurile specifice in care lipsa valorilor de baza a afectat felul in care facem afaceri, ii educam pe copiii nostri si ne conducem viata. Absolut fiecare capitol te face sa zambesti si sa gandesti, desi este foarte probabil sa te scoata din zona ta de confort. In final, orice argument ai aduce contra solutiilor stralucit de logice ale lui Larry Winget, nu vei reusi decat sa dovedesti ca ele sunt inatacabile. Oameni de toate varstele si din toate categoriile sociale pot beneficia de aceasta carte, deoarece ea ofera:- O linie de demarcatie clara care iti indica in ce parte…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.