De ce’ Motivatiile ascunse si economia misterioasa a vietii cotidiene PDF

Coperta Carte De ce' Motivatiile ascunse si economia misterioasa a vietii cotidiene

Iti doresti sa citesti cartea De ce’ Motivatiile ascunse si economia misterioasa a vietii cotidiene publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea De ce’ Motivatiile ascunse si economia misterioasa a vietii cotidiene de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii De ce’ Motivatiile ascunse si economia misterioasa a vietii cotidiene

„Pentru mine, semnul genialitatii este abilitatea de a vedea lucrurile evidente fata de care toata lumea e oarba. Prin acest filtru, John List si Uri Gneezy sunt genii adevarate. Cei doi sunt pionierii uneia dintre cele mai importante inovatii in stiintele economice din ultimii cincizeci de ani. Cartea de fata este povestea lor despre cum strategia experimentala, in mainile unor cercetatori incredibil de atenti si de creativi, poate lumina aproape orice problema de sub soare. Singura limita este imaginatia persoanei care concepe experimentul. Experimentele randomizate in campul realitatii (asa cum au ajuns sa fie cunoscute abordarile lui John si Uri) nu sunt numai instrumente puternice, ci pot fi si foarte distractive, dupa cum o sa descoperi. Sper sa te bucuri de aceasta carte la fel de mult ca mine.“ – Steven Levitt, coautor Freakonomics si Superfreakonomics…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.